Hvorfor vælge os?

VORES VISION ERat få en virksomhed i vækst

Tid til at få din virksomhed i vækst? De fleste virksomheder når til et punkt, hvor de enten skal ansætte medarbejdere til at varetage projekter indenfor strategi, salg, markedsføring, produktion, logistik eller økonomi for at kunne realisere deres vækstpotentiale..… eller bøje af.

En anden mulighed er at arbejde med en ekstern sparringspartner der kan være ansvarlig for et udviklingsprojekt i en kortere eller længere periode.

For mindre og mellemstore virksomheder (MMV’er) er der flere åbenlyse fordele ved at arbejde med en ekstern sparrings-partner, det er en billigere løsning end at fastansætte og du kan du som virksomhedsejer gå efter en specifik ekspertise….. en specialist i stedet for en generalist.

En ekstern sparringspartner kan være et frisk pust i organisationen og tilføre ny viden, nye perspektiver og nye ideer.

MMV-segmentet bliver ofte ramt af en hverdag hvor drift, kunder og administration kræver organisationens fulde opmærksomhed. Viljen og forståelsen er tit til stede, men der mangler hænder og hoveder i en travl hverdag. Hastigheden i vores omskiftelige samfund udfordrer mange virksomheder fordi man ikke har nået at tilpasse organisationen med de nødvendige ressourcer og kompetencer. 

I mange tilfælde er opgaverne dog ikke så store, at det berettiger til fuldtidsansættelser.